'Rozengeur en prikkeldraad'


Bijdrage: 50€. Dit is goed voor deelname aan 5 bijeenkomsten, blijft geldig gedurende de hele reeks van tien bijeenkomsten. Je engageert je dus om zeer regelmatig te komen. Daarna betaal je gewoon per sessie. (Eerste keer? Van harte welkom om eens vrijblijvend te komen proeven).

Lees aub minstens het boek 'De vreugde van verlichting' van Hans Laurentius. Er wordt verwacht dat je je in de teachings van Hans Laurentius verdiept.

Na drie reeksen rond respectievelijk Swartz, Spira en Erik van Zuydam is er bij mij de behoefte om meer in de diepte te gaan met een vaste groep van werkelijk gemotiveerde mensen die zich met overgave willen verdiepen in de advaita vedanta. Zo stijgt de kwaliteit van wat gedeeld wordt in de nabespreking.

 

Advaita is niet vrijblijvend, het is een radicale leer die een grote inzet en overgave vergt. Deze reeks wordt meer confronterend, Hans zegt waar het op staat. Op de achterflap van 'Rozengeur&Prikkeldraad' lezen we: "Helderheid komt me liefdevoller voor dan als liefde verpakte halve waarheden of sussende zogenaamd compassievolle vaagheden. Onderscheidingsvermogen is wat er vaak ontbreekt door al het slaapzand dat wordt rondgestrooid en omdat mensen nauwelijks kunnen kijken, denken en doorvoelen. Dit boekje is niet voor iedereen, enkel voor hen die echt willen weten hoe het zit".